ARTWORK IT je profesionalni tim koji se bavi pružanjem internet marketinških usluga i podrške u razvoju Vašeg posla, odnosno posla kojim se bavi Vaše preduzeće. Asortiman naših usluga je pogodan kako za mala tako i za srednja i velika preduzeća i u skladu je sa svačijim mogućnostima i potrebama za što efikasnijim razvojem biznisa.

Nastojimo da našim klijentima što uspješnije zadovoljimo potrebu za marketingom njihovih proizvoda ili usluga, da odgovorimo sve većim zahtjevima tržišta i omogućimo da naši klijenti budu zadovoljni saradnjom sa nama, a da krajnji rezultat toga bude razvoj i uspješnije poslovanje. Potvrda ovakavog nastojanja je u tome da smo do sada radili sa mnogim velikim i ozbiljnim preduzećima iz Bosne i Hercegovine kao i sa područja cijelog Balkana.

Naša prvobitna misija jeste upoznati javnost o ponudi domaće (regionalne) privrede i omogućiti bolje povezivanje ponude i potražnje, odnosno kupaca i prodavaca.

Još jedan važan princip našeg rada je i fleksibilnost, tj. prilagođavanje željama naših klijenata i upuštanje u nove izazove i mogućnosti tržišta u cilju što masovnijeg upoznavanja okruženja sa proizvodima i uslugama koje nudi naš klijent, što će za rezultat imati povećanje prodaje proizvoda i usluga.

Iz asortimana naših usluga izdvajamo: usluge grafičkog dizajna (dizajniranje i priprema za štampu Vaših letaka, vizit kartica, memoranduma, loga, animacija, kao i ugovaranje štampe za Vas), izrada web stranica (jednostavna i prihvatljiva internet prezentacija Vašeg preduzeća ili organizacije po najpovoljnijim uvjetima na tržištu), društvene mreže (kreiranje i održavanja stranica na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Google+, kao i ugrađivanje elemenata sa stranica društvenih mreža u Vašu web stranicu). Nudimo i uslugu podjele letaka i drugog reklamnog materijala u gradovima Bosne i Hercegovine. Ovo nam daje potvrdu ozbiljnosti i iskustva u radu sa klijentima i zadovoljenju njihovih marketinških potreba.

U mogućnosti smo sa garancijom kvaliteta i efikasnosti da Vam ponudimo sve što Vaš biznis treba da bude uspješniji i da idete većim i sigurnijim koracima ka budućnosti.

Kako bismo se što više približili našim korisnicima ova web stranica je dostupna i u mobilnoj verziji, pa je bezbjedno i sa uživanjem možete koristiti i na Vašim mobitelima i tablet uređajima.

Kontaktirajte nas i uvjerite se u našu odgovornost, pouzdanost i kvalitet rada.

Sa zadovoljstvom smo Vam na raspolaganju.

Vaš posao činimo uspješnijim